A Wholeness módszer az érzelmek átalakítója. Alkalmazásával az életproblémák természetes módon formálódnak át az alkalmazásával.

Többen tapasztalták, hogy a gondok, problémák, nehézségek, amelyek addig éveken át nem oldódtak meg, bármit is tettek érte, végre elkezdtek kioldódni a Wholeness folyamatoknak köszönhetően. És az eredmények sokkal jelentősebbek és tartósabbak, nem korlátozódnak csak az egyes problémák megoldására.

Napi alkalmazásával alapvető változásokat fogsz tapasztalni a világodban. Néhányan úgy írták le, mint a jóllét, béke, vagy öröm növekvő érzését. Átélésével megtapasztaljuk a „jóllét” érzését, megtapasztaljuk az én és a környezetünk eggyé olvadását, ami hihetetlen békével ajándékoz meg.

A coaching folyamatban nagyon sokszor merülnek fel olyan korai életszakaszban rögzült minták, érzelmi mintázatok, amelyek hatással vannak a jelen megéléseinkre.

Azt veszed észre, hogy

  • hiába határozol el valamit, nem haladsz, egyre távolabb tolod a megvalósítást
  • kényelmetlen érzéseid vannak (szégyenérzés, kényelmetlenség, frusztráció, testi tünetek), amikor döntesz (A döntéstől nem oldódnak meg a problémáid.)
  • általánosan rosszul érezzük magunkat (tartós rossz hangulat)
  • nem tudunk megszabadulni rossz érzéseidtől, elengedni érzéseket, feladatokat, rossz élményeket
  • félelem legyőzésével vannak problémáink (félek megtenni valamit, akár tudom az okát, akár nem)
  • kettős érzéseink vannak (szeretem is meg nem is, mennék, de mégse, megtenném, de mégse), ezért nem tudunk döntéseket meghozni

A külső elvárásoknak és önmagunknak való megfelelés kényszerítő állapotainak feloldásában, elsimításában is segít ez a módszer.

Horváth Enikő, veszteségtanácsadó

Ha kifejezetten ez a módszer érdekel, kérlek jelezd ezt bejelentkezésnél.

A módszereket integráltan alkalmazom, megbeszélve előzetesen veled.

A Wholness módszer az NLP (Neuro-lingvisztikus programozás) továbbfejlesztésévek született Conirae Andreas PHD közreműködésével.
Conirae Andreas társszerzője és szerkesztője volt 11 könyvnek és útmutatónak, köztük: az Elme szíve (Steve Andreas oldalán) és a Mély belső átalakulás (Tamara Andreas társzerzővel) című munkák.

Itt olvashatsz még utána:

Saját tapasztalatom a wholness módszerrel

Angol nyelvű cikkek

 

Hozzászólások