Kovács Márta, coach“A kérdések ugyanannyit fölfedhetnek, mint a feleletek. “
Catherine Aird

“Többszörös pályaváltó vagyok. A pedagóguspályát lecseréltem az informatikusira egy rövid időre. Aztán hosszú ideig főállásban kulturális területen vezetőként dolgoztam. Rendszeresen én mentoráltam a pályakezdőket, amikor beléptek a céghez.

Aztán elmúltam már 50, amikor bátor lépéssel az alkalmazotti munkát vállalkozóira cseréltem és egy vargabetű után ismét az emberek felé fordultam. Több éve pályaváltókat segítek, hogy megtalálják a saját útjukat.

Ismerem a teljes újrakezdés mélységeit. Tudom, hogy egy új életcél megtalálása micsoda örömmel és motivációval jár.

Megrősítést hozott számomra, hogy 2018-ban elnyertem a Az év anyavállalata szakmai első díját 45 felett idított vállalkozás kategóriában. Igyekszem minden hozzám fordulónak átadni az újratervezés, újrakezdés tapasztalatait.”

Nézd meg miben tudok még segíteni >>>

Módszereim:

  • Coaching eszköztár (erőforráskereső konzultációintuitív coaching; Találd meg a MIÉRTED; rendszerállítás)
  • Art coaching – szívalapú eszköztár, művészeti eszközökkel – a szív – lélek – szellem hármasában születnek meg az ügyfél saját megoldásai.
  • NLP (Neuro Lingvisztikus programozás) módszerei
  • Digitális Életpálya Térkép Módszer
    Az egyén élettapasztalataiból kiindulva, vizuálisan ábrázoljuk az életútját, amelyből láthatóvá válnak a tapasztalatok, képességek, motivációk. Közösen 5 évre szóló és fél évre szóló jövőtervet készítünk, amely konkrét lépések meghatározásával segíti az előrejutást a megvalósítás irányába. A módszer önbizalom megerősítő hatása segít az egyénre szabott optimista jövőkép megtalásában.
  • Provokatív coaching

Nézd meg mit mondtak rólam, akik velem együtt dolgoztak:

Képzettségeim:

 

 

 

Gyere, találjuk meg számodra a legmegfelelőbb megoldást!

Kovács Márta
06304030075
életút konzulens, coach, DÉT szakértő

Van kérdésed? 48 órán bekül felveszem veled a kapcsolatot!

 

Hozzászólások