„Tavasszal találkoztam a DÉT módszerrel, pont akkor, amikor az életem egy nagyon nehéz időszaka után új terület felé akartam nyitni. Nem voltam biztos magamban, nem láttam reálisan a körülményeimet és már azon gondolkodtam, 

„Bár még sosem vettem részt ilyen, vagy hasonló tanácsadáson, így nem tudtam, mire számítsak, kellemesen csalódtam. Nem gondoltam, hogy ennyi sok haszna lesz ennek a 4 alkalmas irányított beszélgetésnek. Mindenképpen rengeteg pozitívumot adott, nagyon sokat segített az összefüggések meglátásában, a rendszer szemléletű megközelítés kialakításában, a saját magam alaposabb feltérképezésében. Ezeken keresztül pedig már most úgy érzem, hogy sokat hozzátett az életem további alakulásának, vagy inkább alakításának folyamatához, irányához. Nagyon jó volt a megoldás, hogy skype-on keresztül tudtuk lebonyolítani a beszélgetéseket, nem éreztem hátrányát egy személyes találkozáshoz képest. Sokat jelentett a tanácsadó pozitív, segítő személyisége is, ami lehetővé tette, hogy könnyebben megnyíljak, és könnyen tudjak beszélni esetleges kényesebb vagy kellemetlenebb témákról is. Azt is pozitívumnak értékeltem, hogy nem volt semmiben kényszer, megvolt a lehetősége annak is, hogy nemet mondhatok, ha valamiről nem akartam vagy nem tudtam beszélni. Olyan beszélgetéshez tudnám hasonlítani, mint amikor a legjobb barátjával beszélget az ember, és ő kívülállóként a kérdéseivel, meglátásaival sok mindent helyre tesz, ami addig kérdéses volt. Mindenkinek tudom ajánlani ezt a módszert, aki elbizonytalanodik valamiben az útkeresése során.”  (Győrfiné Szabó Orsolya, coachingfolyamat, 2016.)

Győrfiné Szabó Orsolyáról készült interjút ITT olvashatod el!

Kitzinger Krisztina
a Digitális ÉLetpálya Térkép módszer folyamata után

 

Karácsony Réka, Naturéka
a „Válts nagyobb sebességbe!”  online programomon vett részt

„Sokszor kaptam olyan kérdést, visszajelzést, ami miatt „fogtam a fejem”, hogy ez nekem nem is jutott eszembe, hogy ilyen oldalról még nem vizsgáltam a történetet, a lehetőségeket.”
(Frank Ágnes, tanár, coaching folyamat, 2018-2019)

 

 

„Érdemes  végigcsinálni. Még mindig érdekes végignézni  a térképet. Így egyben látni  az  életedet, illetve Te önmagadat, furcsa, de egyben segítő.
Felnyitja az  ember szemét. Olyan képességekre hívja fel a figyelmet, amit mondjuk nem értékeltem magamban, vagy nem is tudtam, hogy van ilyen.
Ami  meg még jobban tetszett, hogy a gátaknál, félelmeknél olyan is előjött, amivel  nem is mertem szembenézni, nemhogy megfogalmazni  és kezelni.”  (Tóth Ildikó, pénzügyes)

Ismerkedj meg a DÉT módszerrel! >>>

Kihívások, online tematikus  programok:

„Nekem a képzés megadta azt az erőt és azt az önbizalmat hogy ténylegesen „belevágjak” a állalkozásomba.Elindítottam a facebook oldalam,mertem kihasználni a lehetőségeket!”  (Válts nagyobb sebességre! program online program vállalkozást tervező nőknek, 2019. nyár)

Palich Gabriella, coach, felnőttképzési tanácsadó

 

 

Szabó Ágnes, ingatlanközvetítő

Szabó Ágnes a 10 hetes önbizalomkihívás résztvevője volt. (2019. tavasz)

„Nagyon tetszett a játékod, hasznos volt számomra.
Jött néhány felismerés. Mint például, hogy tegyek különbséget a félelmeim és hitrendszerembe beépült dolgok között. Ha felül vizsgálom a meglévő félelmeimet, akkor rájöhetek, hogy azok igazából csak az én téves hitemben lévő elemek. Vagyis ha beazonositom őket máris kevesebb lesz a félelmem. Erre a felismerésemre általad jöttem rá, és döbbenetes számomra! Igazi aha érzés volt!!!

A másik felismerésem az pedig az intuícióm. Én azt gondoltam, hogy ez egyáltalán nem egyedi, de ezt már egy másik coach is mondta nekem, és most, hogy te is, olyan, mintha oldalba vertek volna, hogy hallgassak már végre másra, és induljak el ezen az úton.

Szóval számomra nagyon hasznos volt és köszönöm a figyelmeztető kérdéseidet, mert ezek még inkább ráállítottak az utamra.”  (14 napos Facebook játékot követően beérkezett vélemény, 2019. nyár).

Kovács Edina, coach

Hozzászólások