Vállalkozó leszel, vagy alkalmazott maradsz? 

Több éves pályaváltást tervezőkkel folytatott tapasztalataim alapján a nagy döntések meghozatala igen sok lelki munkával jár! Nehéz kilépni a megszokott munkahelyi közegből, akkor is, ha az már nem megfelelő számunkra!
A döntés halogatása megvisel bennünket, amikor lehetőleg már azonnal lépnénk előre, de mégsem merjük megtenni az első lépést! Jómagam is megrekedtem egy „nem szeretem” munkahelyi helyzetben évekkel ezelőtt. Így pontosan tudom, mi az, amin keresztülmész.

A saját tapasztalatokat és a pályaváltással  kapcsolatos coaching tapasztalataimat összegyúrtam egy 5 hetes programba és kibővítettük Fekete Anikó, vállalkozásfejlesztő 1 hetes programjával, amely elősegíti, hogy felelősen dönts és Te is eldönthesd, mit is akarsz igazán!

A bizonytalanságaink egy része információhiányból fakad, a másik része egy tudattalanban is gyökerező gát, ami megakadályozza az előrelépésünket. Általában ismeretlen dolgoktól félünk.
A programban biztonságos körülmények között, de a komfortzónát tágítva készségeket fejlesztünk, új szokásokat alakítunk, amelyekkel megkönnyíthető a félelmetes jövőbe való átlépés!

Te is fontolgatod, hogy vállalkozó leszel? Töltsd ki a Vállalkozói készségek önértékelő kérdőívet!

KÉREM!

Miben segít a program?

  • Közelebb jutsz a döntéshez, vállalkozó leszel, vagy alkalmazott maradsz?
  • Ha vállalkozóvá szeretnél válni, új szokásokra, készségekre kell szert tenned, vagy meglévő, nem használt készségeidet fejlesztened.  Ezek nem haszontalanok akkor sem, ha úgy döntesz, ez nem a Te utad. Ha nem érzed jól magad a munkahelyeden, jobb, ha más megoldás után nézel, például állást változtatsz.
  • Sorra vesszük azokat az akadályokat, amit az utadban állnak és átgondoljuk hogyan lehet ezeket eltávolítani.
  • Ha van vállalkozói ötleted, el tudod majd dönteni piacképes-e az ötleted. Ehhez Fekete Anikó, vállalkozásfejlesztő biztosítja a szakmai tartalmat!
  • Ha úgy érzed a vállalkozósdi nem való neked, előbbre jutottál, mert most már tudod mit akarsz igazán!

A program online, titkos Facebook csoportban zajlik, videókkal, tesztekkel, inspirációs, informatív anyagokkal, cikkekkel, az egyes témákhoz kapcsolódó munkafüzettel biztosítom a hatékony haladást és előrelépést.

Itt olvashatod el a részletes információt a programról >>>

Ajándékok is járnak a programhoz, amelyek elősegítik a döntést számodra!

A legaktívabb 10 résztvevő vállalatindítási tanácsadást vehet igénybe a Palota Könyvelő Kft. felajánlásában
10 000 Ft értékben.

Minden résztvevő 10 000 Ft értékben tanácsadást vehet igénybe Fekete Anikó, vállalkozásfejlesztő felajánlásában.

Honlap: https://palotakonyvelo.hu/

Ha június 10-ig vásárolod meg a programot a következő szuperajándékok várnak Rád, valamennyit használhatod a válallkozásod elindításához! Ha úgy döntesz nem vállalkozol, az ajándékokat akkor is használni tudod!

1. Milyen online felületekre van szüksége a vállalkozásodnak már a kezdetektől?
Sorvezető e-book vállalkozás indításhoz.

Felajánló: Tóth Kriszta, Alfaügynökség; Honlap

Az ügynökség marketing-tanácsadással, -kivitelezéssel és -oktatással foglalkozik. Több mint 10 év online vállalkozásépítési tapasztalat, több 100 elégedett ügyfél, több ezer poszt megírása áll már a hátam mögött. Számos céges Facebook-oldalt, csoportot kezelek, WordPress-honlapokat, webáruházakat készítek. A marketingügynökség mellett számos webáruházat sajátként is viszek, köztük jó párat kifejezetten férfias témakörben, illetve anyanyelvi lektorálással is foglalkozom. A vállalkozás az életem, vállalkozni a legizgalmasabb dolog a világon. Ha pedig ezt nőként, anyaként, gyermek(ek), háztartás vezetése, a női mivoltod menedzselése mellett teszed, akkor nincs előtted már lehetetlen.

2.  Egy alkalom Personal Branding konzultáció vagy egy alkalom ThetaHealing® konzultáció

A personal branding konzultáción átbeszélhetjük, hogy te hogyan tudnád magabiztosan, lépésről lépésre megvalósítani és egy koncepció mentén haladva felépíteni a saját vállalkozásod.

A ThetaHealing®️ módszerével minden, a kiteljesedésedet gátló hitrendszer és negatív érzés, félelem feloldható és átalakítható, hogy magabiztosan, derűsen és bőséget teremtve haladhass az utadon.

Felajánló: Csurgai Zs. Kunigunda, Theta Tree  &   Kunido Branding

Természetesen én is jövök ajándékokkal, itt nézheted meg a részleteket!

Kovács Márta, életút konzulens, coach

Kovács Márta, életút konzulens, coach

A program június 26-án kezdődik. Kényelmesen, otthonról végezheted, akár nyaralás közben is eredményre jutsz!

Velem tartasz?

Ha kérdésed van, keress!

Itt találod még az elérhetőségeimet >>>

Hozzászólások