Vállalkozó leszel, vagy alkalmazott maradsz? 

Több éves pályaváltást tervezőkkel folytatott tapasztalataim alapján a nagy döntések meghozatala igen sok lelki munkával jár! Jómagam 2 évig benne voltam egy lélekölő munkahelyi helyzetben középvezetőként, mire egy drasztikus lökés kibillentett a helyzetemből.
Eltelt 2 év, mire vállalkozóvá mertem válni, bár addig is próbálkoztam ezzel-azzal. Például elvállaltam egy nem nekem való munkát…

Ezeket a saját tapasztalatokat és a pályaváltással  kapcsolatos coaching tapasztalataimat összegyúrtam egy 5 hetes programba.

A bizonytalanságaink egy része információhiányból fakad, a másik része egy tudattalanban is gyökerező gát, ami megakadályozza az előrelépésünket. Általában ismeretlen dolgoktól félünk.
A programban biztonságos körülmények között, de a komfortzónát tágítva készségeket fejlesztünk, új szokásokat alakítunk, amelyekkel megkönnyíthető a félelmetes jövőbe való átlépés!

Te is fontolgatod, hogy vállalkozó leszel? Töltsd ki a Vállalkozói készségek önértékelő kérdőívet!

KÉREM!

Miben segít a program?

 • Közelebb jutsz a döntéshez, vállalkozó leszel, vagy alkalmazott maradsz?
 • Ha vállalkozóvá szeretnél válni, új szokásokra, készségekre kell szert tenned, vagy meglévő, nem használt készségeidet fejlesztened.  Ezek nem haszontalanok akkor sem, ha úgy döntesz, ez nem a Te utad. Ha nem érzed jól magad a munkahelyeden, jobb, ha más megoldás után nézel, például állást változtatsz.
 • Sorra vesszük azokat az akadályokat, amit az utadban állnak és átgondoljuk hogyan lehet ezeket eltávolítani.
 • Lesz terved, az új évnek úgy lépsz, hogy úgy érzed léptél az álmaid felé.
 • Ha úgy érzed a vállalkozósdi nem való neked, előbbre jutottál, mert most már tudod mit akarsz igazán!

A program online, titkos Facebook csoportban zajlik, videókkal, tesztekkel, inspirációs, informatív anyagokkal, cikkekkel, az egyes témákhoz kapcsolódó munkafüzettel biztosítom a hatékony haladást és előrelépést.

Itt olvashatod el a részletes információt a programról >>>

És ha még ez nem elég, akkor kedvezmény- és ajándékesővel kedveskedünk a résztvevőknek!

A legaktívabb 10 résztvevő vállalatindítási tanácsadást vehet igénybe a Palota Könyvelő Kft. felajánlásában
10 000 Ft értékben.

Kérdései vannak a pénzügyekkel, a könyveléssel kapcsolatban? Bizonytalan abban, milyen költségeket tud legálisan elszámolni, hogyan tudja jövedelmét a jogszabályoknak megfelelően, de költséghatékonyan kivenni a vállalkozásból? Úgy érzi, hogy nehezen tud lépést tartani a folyton változó pénzügyi jogszabályokkal? Egy jó könyvelőiroda, amely ráadásul kifejezetten az induló vállalkozások segítésére alapozza működését, a legtöbb ilyen jellegű gondot leveszi a válláról. A minőség és a pontosság nálunk alapvető dolog, ezen kívül pedig a könyvelés, bérszámfejtés, TB-ügyintézés során a legmesszebbmenőkig figyelembe vesszük a tulajdonosi érdekeket. 

Az első 15 jelentkező valamennyi ajándékot, kedvezményt megkapja, 15 000 Ft értékben:

 1. A Sílusszakértő.com 20% kedvezményt ajánlott fel, amely egy alkalomra szól, közös vásárlás vagy gardróbrendezés vehető igénybe Budapesten.
 2. A Fitt Torna Stúdió Budapesten nyújt kikapcsolódási lehetőséget. Felajánlása:
  Ajándék Fittségi állapotfelmérés + 50% kedvezmény egy választott óra (gerinctréning vagy kismamatorna) árából

  Ila Krisztina, Fitt Torna Stúdió

  A Fitt Torna Stúdióban támogató környezetben elkötelezett szakemberek várnak, ha a gerinced egészségével tudatosan szeretnél foglalkozni.
  A Fittségi állapotfelmérés során teljesebb képet kapsz aktuális fizikai állapotodról és a kérdéseidre kapott válaszok birtokában jobb döntéseket tudsz hozni, akár a táplálkozással kapcsolatban is.
  Ha a testtartásod javításában és gerincpanaszaid, hát- és derékfájásod megszüntetésében keresel megoldást, továbbá, ha gerincbarát módon szeretnél erősödni, formásodni, mozgékonyabbá válni, három óratípus közül választhatsz; gerinctréning, stretching és kismamatorna. Amennyiben igényled, az óratípus kiválasztásban is segítséget kapsz.
  Honlap >>>

 3. Farkas Anikó Biokozmetika 15 db 20% kedvezményre jogosító kupont ajánlott fel, amely bármely szolgáltatásra beváltható. 
  Farkas Anikó Biokozmetikában Biola kozmetikumaival szépítem vendégeim. Natúr, bio és demeter minőségűek a termékek. Minden bőrtípusra, problémára egyénre szabott megoldásokat kínálok.
  Arckezelések között megtalálható a Klasszikus tisztító és Tini kezelés, Különböző arcmasszázsok, Speciális kezelések, mint Natúr hidratáló, Biola anti aging, Pigmentfolt halványító, Aha savas hámlasztó, Rozáceás bőrkezelés. Testkezelések: Cellulit terápia natúr készítményekkel, Érintésterápia Biola bioolajokkal. Szőrtelenítés lehetőségei: Patronos, Just Wax multiflex gyanta, Cukorpaszta. Szempillalifting, csodás pillák műszempilla nélkül.
  Dorn terápia, gerinc és izületterápia a könnyebb mozgásért.  Információ >>>
 4. Az Emlékidéző. hu felajánlásában 50%-os kedvezményes árú személyre szabott baba, családi, vagy ajándék Emlékidéző Kép rendelési lehetőség.

  Emlékidéző webshop

Az Emlékidéző.hu egy személyre szabott baba, családi, ajándék és esküvői posztereket készítő webáruház.
E képek gyönyörű megoldásokat kínálnak a legszebb családi emlékek megörökítésére. A baba várás időszakától az első szülinapig (sőt még azon is túl) számos kreatív megoldással, ajándékötlettel várnak. A babázós időszakon túl igazán különleges dísze lehet az otthon falának a család minden tagjának kéznyomát őrző Szeretet Fa, vagy valóban megható pillanatokat okozhat egy 50.születésnapi, eddigi életutat összefoglaló kis képecske.
A megrendelést követően néhány napon belül e-mailben kerülnek átadásra a képek. Ezt követően a megrendelő szabadon használhatja, azaz annyi példányban és akkora méretben nyomtatja ki, amennyiben és amekkorában csak szeretné.
Webshop >>>

A felajánlók 2-2 ajándékot is felajánlottak egyenként 5-15 000 Ft értékben, amelyeket a legaktívabb résztvevők között sorsolunk ki!

 

Az én ajándékom elrejtve a sorok között!

A program 2019.január 3-án indul, folyamatosan lehet csatlakozni, a program vége: 2019. március 15.

Igen, kíváncsi vagyok a részletekre! >>>

Hozzászólások