Sokan feltették már azt a kérdést, vajon mi az oka, hogy a tragédia – ilyen a munkahely elvesztése is, ha nincs stabil háttér – az egyik ember erejét megsokszorozza, a másikat összetöri. Amerikában hétszer történik pályaváltás egy életút alatt. A lehetőségek észrevétele a siker egyik feltétele.

Mátrai Mariann

Mátrai Mariann

Mátrai Mariann ötven felett volt 2012-ben, amikor megszűnt a munkahelye. Értékesítési vezetőként dolgozott reklámajándékos nagy cégeknél. Céges autó, és jó jövedelem is volt, aztán másnap már nem…..
Hitelt vett fel, a devizahitel elvitte a lakását. Gyakorlatilag mindent elvesztett, amit ötven év alatt sikerült összehoznia.

Ma több lábon áll, egyéni vállalkozóként talpra állt. Nem volt egyenes az út a vállalkozói lét felé. Kezdetben három hónap munkanélküli segély, majd önkormányzati támogatás közel egy évig, aztán közmunka. Ötven felett szinte lehetetlen elhelyezkedni. Hiába küldte az önéletrajzát a hirdetésekre, nem vezetett eredményre. Hogyan sikerült mégis új vállalkozásba fognia? Olvass tovább!

 

Kíváncsi vagy a folytatásra?

Rendeld meg az “Sikeres újrakezdők” e-book-ot!

Megnézem a részleteket!

Hozzászólások